Het Franse Huis

Zien & Doen

Kenmerken: Landelijk gelegen Vervoer
Adres
Geukerdijk 102, 7481 CD Haaksbergen

Het Franse Huis

Het Franse Huis verhuurt en verkoop Franse Klassieke auto`s. Ga het avontuur tegemoet en beleef hoe leuk het is om een dag in een Eend te rijden.

Een 2cv besturen is fantastisch en gaat nèt even anders, het is een belevenis op zich. Het plezier, het onthaasten, het lachen, het schakelen en overhellen in bochten, heerlijk.

Ongetwijfeld zie je zo af en toe een Eend voorbij komen tijdens de wat warmere dagen van het jaar. Je hoort ze van ver al aankomen rijden, het ronkelende motortje, het 'lelijke' uiterlijk en wellicht komen zelfs de nostalgische gevoelens van vroeger weer naar boven. Zat u vroeger ook op de achterbank van de Eend?

U kunt gewoon een dagje toeren, of zelfs jullie mooiste dag beleven in onze prachtige Witte Eend, voor trouwerijen hebben we zelfs een uitmuntende Citroen DS te huur. Het is allemaal mogelijk.

Neem contact op met ons voor informatie en reserveringen.

Na onze uitgebreide uitleg, maakt je het rijden heel snel vertrouwd. Dakje open, voel de wind door je haren en het genieten kan beginnen, alleen, samen of met vrienden, familie, collega’s, buren, noem maar op. We hebben immers meerdere Eenden beschikbaar. Gegarandeerd dat u lachend terug komt.

Contact

Adres
Geukerdijk 102
7481 CD Haaksbergen
Telefoon
06-48404084
Online
www.hetfransehuis.nl
E-mail