Escaperoom Hof te Langelo

Zien & Doen

Kenmerken: Actief
Adres
Aaftinksweg 13, 7481 VV Haaksbergen

Escaperoom Hof te Langelo

Kunnen jullie de vloek van Hof te Langelo doorbreken? Zet alles op alles in de uitdagende escaperoom en vind de uitweg aan de hand van verrassende puzzels en sloten.

De vloek van Hof te Langelo

Op landgoed Hof te Langelo in Haaksbergen lijkt een vloek uit het verleden te rusten. De vloekt maakt het leven op de boerderij voor familie Del Prado erg moeilijk. Boerin Maria Del Prado is ten einde raad. Zelfs de melkproductie, hun enige bron van inkomsten, ligt inmiddels stil. Niemand durft meer de melkstal in. De wildste verhalen gaan rond over wat zich daarbinnen in de melkstal afspeelt. Als dit nog lang zo doorgaat zal de boerderij binnenkort niet meer kunnen bestaan en verliest de familie Del Prado hun hele hebben en houwen. Jullie zullen dus alles op alles moeten zetten om deze Vloek van Hof te Langelo te doorbreken en daardoor de melkproductie weer op gang te krijgen. Red de familie Del Prado van de ondergang!

Oude Melkstal als Escaperoom

De oude melkstal is volledig omgetoverd tot escaperoom. Een uitdagende room, met behoud van enkele authentieke voorwerpen en met verrassende uitdagende puzzels en sloten.

Onder begeleiding van volwassenen is deze escaperoom geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderfeestjes bieden wij een kinder escaperoom, speciaal voor jeugd van 10 tot 14 jaar.

Escaperoom Volwassenen

Je krijgt een uur de tijd om de Vloek van Hof te Langelo te doorbreken.

Prijs:

3 pers. € 85,-

4 pers. € 95,-

5 pers. € 105,-

6 pers. € 115,-

7 pers. € 125,-

Deelnemers: 3 t/m 7 spelers

Leeftijd: alle leeftijden

Maximale speeltijd: 60 minuten

Escaperoom Kinderen

Voor kinderen zijn de puzzels en raadsels iets aangepast om de Vloek van Hof te Langelo te doorbreken. Kinderen krijgen 45 minuten om de uitdaging aan te gaan.

Prijs: € 95,00

Deelnemers: 4 t/m 7 spelers

Leeftijd: 10 tot 14 jaar

Maximale speeltijd: 45 minuten

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels moet je een uitweg zien te vinden.

Contact

Adres
Aaftinksweg 13
7481 VV Haaksbergen
Telefoon
06-427800002
Online
www.escaperoomhoftelangelo.nl
E-mail

Specials