Decembergeschenken bij Haaksbergen Promotie/VVV


Decembergeschenken bij Haaksbergen Promotie/VVV

De decembermaand is alweer in aantocht. Het moment om uw relaties en/of medewerker(st)ers te bedanken met een cadeau waar ze echt iets mee kunnen.

Het perfecte decembercadeau

De cadeaukaarten van Haaksbergen Promotie/VVV worden al jaren enorm gewaardeerd en dat is niet zo gek! Voor elke doelgroep én iedere gelegenheid is er een geschikte kaart, zoals de VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg, Nationale Bioscoopbon, Podium Cadeaukaart, Fashioncheque, Nederlandse Boekenbon of Bol.com Cadeaukaart. Meer info over de cadeaukaarten.

Feestelijk verpakt

Met een speciale verpakking geeft u de cadeaukaart nu nog feestelijker. U kunt kiezen uit verschillende soorten verpakkingen: kerst- en bedankenveloppen en luxe cadeaudoosjes. Uiteraard is een combinatie van cadeaukaarten ook mogelijk óf combineer het geven van een cadeaukaart met een streekpakket.

Meer Informatie & Bestellen

Meer weten over de mogelijkheden neem vrijblijvend contact op via T 053 5722811, E info@haaksbergennatuurlijk.nl of bezoek onze winkel. Direct een bestelling plaatsen kan via het online bestelformulier