Nieuws


 1. Een nachtje weg of een dagje erop uit!

  De VVV Lekkerweg is voortaan te gebruiken voor een overnachting én een dagje uit. Daarnaast is met een nieuw en aantrekkelijk design de VVV Lekkerweg een nóg leuker cadeau om te geven en te krijgen.


 2. Rondje Grintenbosch met de rolstoel

  Yvonne te Lintelo en Leo Oostrik mochten vorige week de nieuwe folder ‘Rondje Grintenbosch’ aanbieden aan Renate Waanders en Bert Brugmans van Haaksbergen Promotie/VVV. En dat was een heugelijk moment, vindt Leo Oostrik.


 3. Nette Toilette

  De eerste sticker pronkt op de ruit. ‘Nette Toilette’ staat erop. Iets nieuws in Haaksbergen, overgewaaid uit ons buurland. Eigenaar Boy te Koppele van horecagelegenheid De Kornuiten werkt graag mee aan het Duitse initiatief om toiletten open te stellen voor mensen met hoge nood. De sticker op een winkelruit of horecazaak duidt aan dat mensen er zonder tegenprestatie naar de wc kunnen.


 4. Enthousiasme, energie en nieuwe impulsen

  Haaksbergen Promotie/VVV verrichtte afgelopen dinsdag de feestelijke aftrap van het toeristenseizoen 2019. Dat gebeurde in de goederenloods van de MBS. Medewerkers van de VVV waren erbij, ondernemers uit de recreatiebranche en vertegenwoordigers van natuurorganisaties en de gemeente.