Eetcafé en Zalencentrum Winkelman

Vandaag gesloten
Broekheurnerweg 52, 7481PZ Buurse

Eetcafé en Zalencentrum Winkelman

In het eetcafé van Winkelman kunt u terecht voor een kopje koffie met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch of een uitgebreid plateservice- menu.

De gemoedelijke inrichting doet sterk denken aan een bruin café en dankzij de gezellige sfeer voelt een ieder zich hier snel op z'n gemak. Eetcafé Winkelman is ook een ideale onderbrekingsplaats voor mensen die een toeristische tocht door de omgeving maken, met z'n tweeën, met uw gezin of als een groep. 's Zomers heerst er op het zonneterras altijd een gezellige drukte.

Feesten en partijen

Gelukkig heeft Winkelman in al die jaren niet stilgestaan. Het bedrijf heeft de modernste voorzieningen voor het houden van feesten en partijen. Zo beschikt de grote feestzaal over een hydraulisch in hoogte verstelbaar podium, een goede geluids- en lichtinstallatie en een zeer moderne luchtverversingsinstallatie. Naast de grote zaal beschikt dit veelzijdige horecabedrijf over drie kleinere zalen met een curlingbaan, twee automatische kegelbanen en diverse andere gezellige kleine spelletjes. De drie kleine zalen zijn apart en in combinatie met de grote zaal te gebruiken, waardoor u bij ons terecht kunt met gezelschappen van ca. 20 tot 400 personen. De voortreffelijke keuken staat borg voor een uitstekende culinaire verzorging, daarbij gebruik makend van veel verse ingredïenten.

Vergaderlocatie

Eetcafé Winkelman is tevens geschikt als vergaderlocatie (scherm, beamer, etc. aanwezig). En natuurlijk verzorgen wij desgewenst een lekkere lunch of diner. Daarnaast kan er vanuit het bedrijf ook een heerlijke wandeling worden gemaakt als welkome afwisseling tijdens een vergadering of bijeenkomst.

Kegelhuis

Het Kegelhuis beschikt over twee volautomatische kegelbanen en een officiële curlingbaan. Dit is heel gezellig te combineren met een heerlijk buffet of een uitgebreide barbecue. Zeer geslaagd voor bijv. een feestje van de familie, de club of de vereniging.

maandag 16:30 - 00:00
dinsdag Gesloten