Eetcafé en Zalencentrum Winkelman

Vandaag 11:30 - 00:00
Broekheurnerweg 52, 7481PZ Buurse

Eetcafé en Zalencentrum Winkelman

In het eetcafé van Winkelman kunt u terecht voor een kopje koffie met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch of een uitgebreid plateservice- menu.

Gelegen onder en achter de takken van onze prachtige, oude kastanjeboom is Café Winkelman al meer dan 150 jaar een begrip in Buurse en omstreken. Café Winkelman is gelegen in het rustige, maar gezellige hart van Buurse, onder de rook van Enschede en Haaksbergen en vlakbij schitterende natuurgebieden, zoals het Witte Veen en het Haaksberger Veen. Wij zijn uw ideale partner op het gebied van eten, beleving, ontmoeting en amusement. Of u nu een huiselijke eetbeleving, feestlocatie, catering en/of feest op locatie, cafetaria, multifunctionele vergaderruimte of gezellig café zoekt; bij Café Winkelman vindt u alles onder één dak.

Eten bij Winkelman Sinds december 2015 hebben wij de beschikking over een apart eetgedeelte naast ons café om onze gasten in alle rust te laten genieten van onze heerlijke, eigengemaakte gerechten. De Twentse gemoedelijkheid, zoals deze doorklinkt in onze naam ‘Ett’n bie Winkelman’, vindt u terug in de gezellige inrichting en bediening. U kunt vanaf het moment dat het café is geopend genieten van een heerlijke lunch of diner. Onze keuken sluit om 20:00 uur. De modern en sfeervol ingerichte ruimte is door de vele ramen voorzien van voldoende natuurlijk licht, waardoor u tijdens uw lunch of diner ook kunt genieten van de prachtige omgeving waarin onze eetzaal zich bevindt.

Cafetaria Winkelman Ook voor de snelle hap kunt u bij Winkelman terecht. Met een ingang aan de Esstraat is “Cafetaria Winkelman” u graag van dienst. U kunt hier terecht voor diverse afhaalmenu’s, patat en snacks. Zelfs de maaltijden uit ons eetcafé zijn hier te bestellen en af te halen. Wilt u de maaltijden of snacks liever gezellig in onze cafetaria of op ons terras nuttigen? Dit is, in beperkte mate, natuurlijk ook mogelijk!

Ruimte voor feest Sinds december 2015 beschikken wij over vijf verschillende ruimtes, waarvan er drie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Of u nu met 20 of met 500 personen komt, wij zorgen ervoor dat bij uw wensen een passende ruimte wordt gerealiseerd. Café Winkelman is voor iedere gast een beleving!

Feest op locatie? Catering Door onze jarenlange horeca-ervaring zijn wij in staat catering op maat te verzorgen. Wij zorgen voor elke gelegenheid voor smaakvolle lekkernijen, gemaakt van de beste streekproducten. Hierbij kunt u denken aan hapjes voor een feestelijke gelegenheid, tot compleet verzorgde buffetten voor een diner op locatie. Kijkt u in onze folder voor de mogelijkheden. In overleg kunnen hapjes of buffetten aan uw wensen aangepast worden.

Vergaderlocatie Eetcafé Winkelman is tevens geschikt als vergaderlocatie (scherm, beamer, etc. aanwezig). En natuurlijk verzorgen wij desgewenst een lekkere lunch of diner. Daarnaast kan er vanuit het bedrijf ook een heerlijke wandeling worden gemaakt als welkome afwisseling tijdens een vergadering of bijeenkomst.

Kegelhuis Het Kegelhuis beschikt over twee volautomatische kegelbanen en een officiële curlingbaan. Dit is heel gezellig te combineren met een heerlijk buffet of een uitgebreide barbecue. Zeer geslaagd voor bijv. een feestje van de familie, de club of de vereniging.

maandag 16:30 - 00:00
dinsdag Gesloten