(rolstoel)wandeling Grintenbosch

kenmerken: Natuur Rondleiding Wandelen
Parkeerplaats bij WiedenhofHaaksbergen

(rolstoel)wandeling Grintenbosch

Wandel op 8 december samen met IVN door het rolstoelvriendelijke Grintenbosch en ontdek de bijzonder ontwikkelingen.

Basisschoolleerlingen & rolstoelgebruikers

Het “Project Grintenbosch” is voor velen nog een een onbekend gebied, toch zijn Natuurmonumenten en het IVN hier al vanaf 2003 actief om deze locatie geschikt te maken voor veel gebruiksdoeleinden en doelgroepen waaronder met name Basisschool leerlingen en rolstoelgebruikers. De wandeling wordt begeleidt door ervaren gidsen die vanaf het eerste uur bij de ontwikkeling van het Grintenbosch betrokken zijn geweest.

Vrijwilligers

Het Grintenbosch is door de vrijwilligers inmiddels grondig aangepakt hetgeen helaas ook ten koste is gegaan van veel oude bomen die niet meer in goede staat bleken te zijn. Hiervoor werden nieuwe bomen aangeplant en werden er door een bijdrage van lokale bewoners ook Stinse planten gepoot. Ten behoeve van rolstoelgebruikers zijn de wandelpaden geschikt gemaakt en werden de toegangen aangepast.

Contactpersoon: Jan van den Berg | T 053 - 5727856
Startpunt: Parkeerplaats bij Wiedenhof aan de Geukerdijk
Kosten: per deelnemer €2,50, IVN-leden €1,00.

• (rolstoel)wandeling Grintenbosch

Parkeerplaats bij WiedenhofHaaksbergen