Pingelloop Haaksbergen

kenmerken: Sport & Spel
Atletiekvereniging Haaksbergen (dit is niet de start van de Pingelloop)

Pingelloop Haaksbergen

Recreatieve bosloop met een licht crosskarakter. Lekker actief bezig zijn en genieten van de prachtige natuur in Het Lankheet.

Tijdregistratie

De loop is zonder wedstrijdelement. Maar omdat het leuk is om te zien wat jouw tijd op jouw afstand is, is er een tijdregistratie. De tijden vind je na afloop op www.pingelloop.nl.

Afstanden en starttijden (volwassenen)

• Afstanden: 5,6 km, 8,4 km en 11,2 km.

• • Starttijden: 10.30 uur | startnummer ophalen kan tussen 9.30 en 10.30 uur bij Boerderij 'De Pingel', Lankheterweg 4 7481 VM Haaksbergen.

Afstanden en starttijden (atletiekjeugd)

• 12.00 uur | 2,8 km | MA, JA, JB, JC en MB

• 12.15 uur | 1,6 km | MC, JD en MD

• 12.25 uur | 0,7km | MpA, MpB en MpC

• 12.30 uur | 0,7km | JPA, JPB, JPC

Inschrijven en prijzen

Voorinschrijving: Jeugd € 3,00* | Recreanten € 5,00*

Na inschrijving: Jeugd € 3,50* | Recreanten € 5,50*

Inschrijven kan online via www.pingelloop.nl. De voorinschrijving sluit op 27 oktober om 17.00uur. Na inschrijven is bij het startbureau bij Boerderij de Pingel: Lankheterweg 4 7481VM Haaksbergen

(*) € 1,00 per deelnemer wordt afgedragen aan Landgoed Het Lankheet. De Pingelloop past het natuurzorgsysteem 'S(up)port for nature' toe om er voor te zorgen dat het evenement veilig is, zo min mogelijk schade aan de bodem en de natuur teweegbrengt en zo min mogelijk overlast veroorzaakt voor bezoekers en omwonenden

(Sinds vorig jaar is de Pingelloop geen onderdeel meer van de Twentsecross-competitie.)

Catering

Bij het de Boerderij de Pingel vindt u ook onze catering "Thema Catering Vret & Barney" waar je tegen cash betaling allerlei lekkere versnaperingen en een drankje kunt nuttigen.

Het startnummer is een consumptiebon dus de eerste consumptie is van AVH.

Parkeren

De auto kun je het beste parkeren op de parkeerplaats tegen over de AVH. Vandaar is het ca 1,4 km naar de Boerderij ‘De Pingel’.

• Pingelloop Haaksbergen

Atletiekvereniging Haaksbergen (dit is niet de start van de Pingelloop)

• Atletiekvereniging Haaksbergen (dit is niet de start van de Pingelloop)

Scholtenhagenweg 39,