Winter Wonder Event

-
kenmerken: Kinderen Evenement Winkelen Markt
prijzen
gratis
locatie
Centrum

Winter Wonder Event

Winter Wonder gezelligheid in Haaksbergen. Met muziek, mooie kramen en lekkernijen. Een fééstje voordat de feestdagen beginnen.

Programma 2019 volgt z.s.m.

Zaterdagavond is het dorp sfeervol verlicht en kan er in het donker geshopt worden tussen de vele kramen met decoraties, sieraden, kerstcadeaus en natuurlijk in de winkels. De winkels maken er een extra feestje van met leuke acties.

Muziek en lekkers

Beide dagen klinkt door het hele dorp muziek van koren, een kerstband, draaiorgel en waldhoornblazers. Glühwein, warme chocomelk en andere lekkernijen zijn te vinden bij de horeca maar ook bij de diverse goede doelen. Zaterdagavond komt ook de Schaapskudde naar het dorp en misschien al wel met de eerste lammetjes. Na afloop van de kerstmarkt zin in een pre christmas party? In de feesttent op de Markt dj’s en live artiesten.

Ook tijdens het Winter Wonder Event

Muziek: Walthoorn, Kerstband EVC-Enschede, Koor 053, Koor Be-Lieve… | Open huis Historische Kring | Advent Wonder Wandeling | Expo: Werken met Talenten | Schaapskudde | voor de kleintjes: vliegtuigmolen en fantasia buggybaan………..

Wees welkom in een Winter Wonder Haaksbergen. Zaterdag 15 december 17.00 tot 21.00 uur en zondag 16 december 12.00 tot 17.00 uur.

Deelnemen?

Verenigingen, stichtingen, serviceclubs en andere vrijwilligers worden uitgenodigd zich aan te melden voor een plek op de markt om hun goede doel te promoten. Ook is er plek voor commerciële partijen. Een plek en/of kraam aanvragen kan via het online aanvraagformulier.

Centrumondernemers

Centrumondernemers kunnen zich aanmelden via het online formulier voor Centrumondernemers.

De organisatie van het Winter Wonder Event Haaksbergen is ook dit jaar weer in handen van de Haaksbergse Ondernemersvereniging in samenwerking met Centrumondernemers.

Wanneer

 • Winter Wonder Event

  -
  Centrum
  gratis
 • Winter Wonder Event

  -
  Centrum
  gratis

Locatie

Adresgegevens

 • Centrum

  Adres
  Markt, 7481 HS