Muzikale beleving voor iedereen

kenmerken: Muziek
Officiële website

Muzikale beleving voor iedereen

Het Eibergs Mannenkoor en Harmonieorkest Euphonia Eibergen treden samen op in de schaapskooi!

Een wervelende muzikale voorstelling waarin beide verenigingen en diverse gast solisten zich zullen presenteren. In een avond- en middag vullend programma komt de mooiste muziek voorbij. Geniet van een muzikaal feest!

Solisten

• Vocaliste | Marieke Visser

• Tenor | Edgar Bloem

Zomerklanken

Met Zomerklanken als titel willen beide verenigingen een bijzonder concert ten gehore brengen. De locatie inspireert bij het horen van zangerige klanken en mooie orkestmuziek. Dit muziekspektakel wordt gebracht door zo’n 60 zangers en 50 muzikanten. Ondersteund door de speciaal voor deze gelegenheid aangetrokken solisten Edgar Bloem en Marieke Visser, een team van licht en geluidsmensen, een speciaal ontworpen decor en diverse visuele effecten maken de avond tot een weergaloze show. Met diverse muziekstukken uit opera’s, musicals, soundtracks van films en de popwereld wordt het publiek getrakteerd op een avond vol spektakel op alle fronten.

Online: www.euphoniaeibergen.nl

• Zomerklanken