Oude Voertuigen Dag

kenmerken: Authentiek Evenement
locatie
Eetcafé de Buren Boekelo, Enschede

Oude Voertuigen Dag

Een klassiek spektakel met vele merken klassieke auto’s, trekkers, bromfietsen, motorfietsen en stoommachines Er worden verschillende tourritten georganiseerd en de voertuigen laten, net als de stoomtrein, in de wijde omgeving van zich horen.

Het programma van 2019 volgt z.s.m.

Thema “BLIJ DAT IK WEER RIJ”

  • Bestuurders van klassieke motorfietsen zijn welkom vanaf 9.30 uur. Er kan dan worden ingeschreven voor de “Zouttoer 2018” bij Café de Buren, Beckumerstraat, midden in Boekelo.
  • Bestuurders van klassieke auto’s, scooters, bromfietsen en trekkers zijn welkom vanaf 10.30 uur en zij kunnen zich inschrijven bij Café de Buren.
  • Deelname kost € 5,- per voertuig
  • Voor de verschillende categorieën voertuigen worden ritten uitgezet met verschillende vertrektijden.

Deelnemers met een voertuig van voor ’85 krijgen een rallyschildje en een o.a. een bon voor een kop koffie met krentenwegge. Op de route zal een foto worden gemaakt. Deze print op A4 formaat kan vanaf 16.30 uur door de bestuurder kosteloos bij Café de Buren worden opgehaald.

De meeste winkels in Boekelo zijn geopend en er is muziek, kramen, braderie attracties en divers vermaak voor de kinderen. Museum Buurt-Spoorweg rijdt met een uitgebreide dienstregeling tussen Haaksbergen en Boekelo. Ook is de Historische Kring op het Bleekerijplein geopend.

Wanneer

  • Oude Voertuigen Dag

    -
    Eetcafé de Buren Boekelo, Enschede

Locatie

Adresgegevens