Intocht Sinterklaas

kenmerken: Kinderen Evenement
locatie
Museum Buurtspoorweg, Haaksbergen

Intocht Sinterklaas

Hij komt, hij komt ............ die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen met de Stoomtrein.

De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg. Daar wachten burgemeester Welten, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hen op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Warm welkom

Onder begeleiding van de Haaksbergse Harmonie vertrekken de Sint en zijn Pieten naar de Markt. De Sint zal, vanaf het bordes van het gemeentehuis, alle kinderen toezwaaien. Steps Dance & Entertainment zorgt hier en later ook in de Veldmaat voor een spetterend dansoptreden. Op de markt verzorgt Party Power de muziek. Na het bezoek aan het centrum van Haaksbergen gaan de Sint en zijn Pieten door naar de Veldmaat. Rond 16.00 uur arriveren ze daar.

Route

De Sint en zijn pieten vertrekken vanaf Museum Buurstpoorweg en vervolgen hun route naar de Spoorstraat. Vanaf daar wordt de route verlengt naar de Hibbertstraat, aan het einde linksaf de Eibergerstraat op en vervolgens weer links naar de Molenstraat richting de markt.

Organisatie

De organisatie van de Sinterklaasintocht Haaksbergen is in handen van de Sinterklaas Werkgroep, de Haaksbergse Ondernemers Vereniging (HOV)en Ondernemersvereniging Veldmaat.

Wanneer

  • Intocht Sinterklaas

    Museum Buurtspoorweg, Haaksbergen

Locatie

Adresgegevens