Clubcross HAMC

’t Kötterbos, Sint Isidorushoeve
Officiële website

Clubcross HAMC

De H.A.M.C. start haar cross-seizoen 2019 met een Clubcross op circuit ’t Kötterbos aan de Binnenveldweg 45 in St. Isidorushoeve

De club organiseert 4 Clubcrossen per jaar en iedere crosser met een geldige KNMV licentie kan hier aan deelnemen. Er wordt gereden in verschillende klassen, van Jeugd tot 40+ en Dames. Het belooft weer een mooi dagje motocross te worden.

Twentecup competitie

De cross is tevens geldig voor de Twentecup competitie en in deze competitie worden er dit jaar 9 wedstrijden gereden, o.a. in St.Isidorushoeve, Holterhoek (Eibergen), Bornerbroek, Bentelo en Reutum.

Tijden

Het terrein in St. Isidorushoeve is geopend van 08.15 tot 18.00 uur. Inschrijven van de solo’s is van 08.30 tot 09.30 uur en voor de quads en zijspannen 11.15 tot 11.45 uur. Inschrijven met KNMV licentie in de kantine. H.A.M.C. leden betalen geen inschrijfgeld en niet leden betalen €15.00. Voor reglement en alle andere info kijk dan op www.hamc.nl.

• Clubcross HAMC

’t Kötterbos, Sint Isidorushoeve