Meimarkt (nieuw)

kenmerken: Kinderen Markt
prijzen
gratis
locatie
Centrum Haaksbergen

Meimarkt (nieuw)

Van Braderie naar gezellige winkeliersmarkt met kinderrommelmarkt en kermis. Dat is de vernieuwde opzet van de Meimarkt.

Gezellige winkeliersmarkt

Het belooft een gezellige voorjaarszondag te worden in Haaksbergen. Winkeliers in het centrum trekken naar buiten met een kraam en hebben leuke acties in petto.

Kinderrommelmarkt

Tussen de kramen van de winkeliers bieden de jongste inwoners van Haaksbergen tweedehands spulletjes en speelgoed aan voor zachte prijsjes. Je kan lekker snuffelen tussen speelgoed, puzzels, boekjes, knuffels en meer. Misschien ben je nog naar iets specifieks op zoek en heb je geluk, vind je net precies waar je naar op zoek bent!

Voorjaarskermis

Vier dagen kermispret met coole attracties, waaronder een draaimolen, autoscooter, buggy, funhouse en trampoline. De voorjaarskermis start donderdag 16 mei aan het einde van de dag met de €urokermis. Tot ’s avonds laat kun je voor een Euro in alle bewegende attracties. Een mooi begin van een lang weekend vol vertier.

Kom een stroomtreinrit maken

Combineer de Meimarkt met een bezoek aan Museum Buurtspoorweg. Hier is van alles te beleven, het museum heeft activiteiten voor jong en oud. Zo kun je een speurtocht doen door het museum, kan iedereen de stoere locomotievenloods en de ambachtelijke werkplaats bezoeken en als hoogtepunt maak je een onvergetelijke rit met een nostalgische stoomtrein. Een retour van Haaksbergen naar Boekelo duurt ongeveer anderhalf uur. Meer info en tickets: www.museumbuurtspoorweg.nl.

Tijdreizigers

Nostalgie, fantasie en soms een tikkeltje futuristisch. De Tijdreizigers dragen prachtige creaties. Veelal Victoriaans met een steampunk tintje. Hoge hoeden, korsetten, lange rokken en sieraden in stijl zoals opvallende horloges, klokken, tandwielen, kettingen en sleuteltjes. Ze laten zich graag bewonderen. Je kan ze tegenkomen bij Museum Buurtspoorweg en op de Meimarkt.

Tot ziens in Haaksbergen natuurlijk!

Meer informatie

Meer informatie en/of vragen? Neem contact op via meimarkt@haaksbergennatuurlijk.nl of T 053 5722811.

Organisatie Meimarkt: Haaksbergse Ondernemersvereniging.

Wanneer

 • Meimarkt (nieuw)

  -
  Centrum Haaksbergen
  gratis

Programma

Locatie

Adresgegevens

 • Centrum Haaksbergen

  Adres
  Markt, 7481 HS
 • De Markt