Najaarsstoomdag

kenmerken: Cultuur Kinderen Evenement
locatie
Museum Buurtspoorweg
online
Officiële website

Najaarsstoomdag

Een dag vol demonstraties, presentaties én activiteiten voor jong en oud.

Alle locomotieven zullen deze dag in actie te bewonderen zijn en de dienstregeling is deze dag extra uitgebreid. Zo wordt er vaker gereden dan normaal met een personentrein van Haaksbergen naar Boekelo en weer terug. Verder kun je tussendoor diverse goederentreinen over het spoor voorbij zien komen.

Een bomvol programma voor jong en oud

Er wordt gewerkt aan een uitgebreid programma voor jong en oud op deze dag. Naast de nostalgische stoomtreinritten zal er op beide stations van alles te zien én te doen zijn op het gebied van stoom en modelbanen. Zo is alvast een mini-stoomtrein geregeld, waarmee de jongste bezoekers een prachtig ritje kunnen maken op het in Haaksbergen. Later dit jaar zal het programma verder uitgebreid worden.

Oude Voertuigendag Boekelo

Wanneer je vanuit Haaksbergen met de trein aankomt in Boekelo is daar ook van alles te beleven. Deze dag organiseren de Boekelose ondernemers namelijk weer hun jaarlijkse Oude Voertuigendag. Maak eens een rondje door het centrum en ontdek de vele oldtimers en bijzondere voertuigen.

Openingstijden

We zijn op onze Najaarsstoomdag eerder én langer dan normaal geopend. We heten u van harte welkom tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Hier vind je de actuele dienstregeling voor deze dag.

Najaarskermis Haaksbergen

Kermis! Op en rond de Markt staan vele spectaculaire attracties zoals Botsauto's, octopus, draaimolen, funhouse en eendjes vangen om jou dagje uit compleet te maken.

Wanneer

  • Najaarsstoomdag

    -
    Museum Buurtspoorweg

Locatie

Adresgegevens