Paaseieren zoeken bij Museum Buurtspoorweg

-
kenmerken: Kinderen
locatie
Museum Buurtspoorweg, Haaksbergen

Paaseieren zoeken bij Museum Buurtspoorweg

Tijdens Pasen is Museum Buurtspoorweg beide dagen geopend en kun je een geweldige stoomtreinrit maken!

Zowel op Eerste Paasdag als Tweede Paasdag rijden de treinen drie keer heen en weer tussen Haaksbergen en Boekelo. Klik hier voor de reistijden

Paaseieren zoeken voor de kleintjes

De jongste reizigers tot 8 jaar kunnen op station Haaksbergen zoeken naar gouden eieren. Tijdens het zoeken kun je zomaar de Paashaas tegenkomen, want hij heeft de eieren verstopt! Vind je een gouden ei? Dan ligt er wat leuks voor je klaar.

Speurtocht voor kinderen tot 12 jaar

Hoe reisden mensen vroeger met de trein? Hoe ziet een postwagon er van binnen uit? Wat is het verschil tussen een wagon en een rijtuig? Ontdek de geheimen van ons museum aan de hand van een leuke speurtocht. Deze tocht gaat dwars door station Haaksbergen én station Boekelo en geeft een interessant kijkje achter de schermen van Museum Buurtspoorweg.

Overige activiteiten

Er is van alles te ontdekken in en rondom ons museum! Bezoek ook eens onze locomotievenloods en onze werkplaats. Onze vrijwilligers vertellen u graag de mooiste verhalen over onze rijtuigen, locomotieven en wagons. Verder vindt u in Boekelo bijzonder gedetailleerde modelbanen én is er voor de kleinste bezoekers een rijtuig speciaal ingericht met vele leuke speeltafels. Kortom, een bezoek aan Museum Buurtspoorweg is ook met Pasen een eersteklas dagje uit voor jong én oud!

Rit met de Stoomtrein

Klik hier voor meer informatie over een rit met de stoomtrein.

Wanneer

  • Paaseieren zoeken bij Museum Buurtspoorweg

    Museum Buurtspoorweg, Haaksbergen
  • Paaseieren zoeken bij Museum Buurtspoorweg

    Museum Buurtspoorweg, Haaksbergen

Locatie

Adresgegevens