Boeren- & Vlooienmarkt

kenmerken: Evenement Markt
prijzen
gratis
locatie
Manege De Sterruiters

Boeren- & Vlooienmarkt

Ieder jaar is 'ie er weer: de Hola Boerenmarkt. Er worden zowel nieuwe als tweedehands producten aangeboden, deze hebben allemaal te maken met het platteland.

De stichting belangengemeenschap Honesch-Langelo (Hola) houdt op zondag 17 maart een Boeren- en Vlooienmarkt in en om de manege van De Sterruiters aan de Onlandsweg.

De Boeren- en Vlooienmarkt wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van plaatselijke en regionale standhouders die hun producten in een landelijke sfeer in de kijker zetten. Het aanbod is zeer breed: Streek lekkernijen, oude trekkers, landbouwvoertuigen en machineonderdelen, tuingereedschappen, boerenproducten, houtbewerking, bloemen en fruit. Maar ook decoratie, kunst, curiosa, werkkleding en werkschoenen, wellness enz. Zowel nieuw als tweedehands, voor elk wat wils, voor dames, heren en kinderen.

Deelnemen

Voor informatie en opgave voor een standplaats kun u tussen 19 en 21 uur contact opnemen met: Alphons Siemerink T 06-20280956

Boeren- en Vlooienmarkt bezoeken

De Boer- en Vlooienmarkt is op zondag 17 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur bij Manege De Sterruiters te Haaksbergen. Entree en parkeren zijn natuurlijk gratis!

Wanneer

 • Boeren- & Vlooienmarkt

  -
  Manege De Sterruiters
  gratis

Locatie

Adresgegevens

 • Manege De Sterruiters

  Adres
  Onlandsweg 2, 7481 TR