SportCafé

Sporthal De Els, Haaksbergen

SportCafé

Communicatie verandert. Razendsnel zelfs. In een aantal jaar verdween bij veel sportverenigingen het clubblad en werden platforms als Instagram verwelkomd.

Welke middelen kies je voor de vereniging? Hoe kunnen sportverenigingen succesvol(ler) zijn met social media? Hoe communiceert een sportvereniging optimaal met haar doelgroepen? Hoe verhoudt zich dit tot de richtlijnen van de AVG? Dit en andere onderwerpen komen aan bod tijdens het eerste kenniscafé ‘Communicatie voor sportverenigingen’ in Sporthal de Els.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Kim van Es, Coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen via telefoonnummer 06 – 2185 1782 of per mail via k.vanes@noaberpoort.nl.

Kijk voor meer activiteiten op www.vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl

• SportCafé

Sporthal De Els, Haaksbergen