Square Mountain Spring Rally

kenmerken: Authentiek Origineel
prijzen
€ 35,00
locatie
S+S Tuning

Square Mountain Spring Rally

Zondag 12 mei a.s. organiseert Square Mountain rally bij S+S Tuning te Haaksbergen weer de Square Mountain Spring Rally 2019. Je rijdt een afstand van circa 120 km en komt langs de mooiste plekjes van Twente, Achterhoek en Salland.

De Rally start vanaf 9.30 uur aan de Industriestraat 79 in Haaksbergen, en gaat dit keer langs de mooiste plekjes van: Twente, Achterhoek en Salland. In de loop van de middag wordt je terug verwacht bij u vanaf circa 14.30 uur weer terug bij S&S Tuning. Hier is voldoende ruimte om goed en veilig te parkeren. Na binnenkomst kun je genieten van het “Life-CookKing” buffet vanuit de GoodFoodTruck’s.

Start:

Vanaf 10.15 gaan de Old- en Youngtimers van start. Ook leuk voor publiek om te zien welke bijzondere auto's er allemaal aan de rally meedoen.

Aanmelden:

Inschrijving via: www:squaremountainrally.nl Prijzen € 35,00 Deelnameprijs. Prijs per persoon, inclusief koffie met krentenwegge bij aankomst, een schitterende rondrit en als afsluiting een heerlijk buffet verzorgt door Thema Catering.

Wanneer

  • Square Mountain Spring Rally

    S+S Tuning
    € 35,00

Locatie

Adresgegevens

  • S+S Tuning

    Adres
    Industriestraat 79,