Beursvloer Haaksbergen | Verschoven naar 8/11

CLV Gebouw, Haaksbergen
Officiële website

Beursvloer Haaksbergen | Verschoven naar 8/11

Vanaf 19.00 uur de tweede editie van de beursvloer Haaksbergen. Zorg dat jij erbij bent!

De beursvloer is voor bedrijven, stichtingen, verenigingen, scholen, buurtclubs, overheid en burgerinitiatieven de leukste manier om met elkaar in contact te komen! Heeft jouw stichting of vereniging een concrete klus- of hulpvraag? Je bent van harte welkom op de beursvloer.

Deelname is gratis – geef je nu alvast op!

Beursvloer 2017

Tijdens de editie van 2017 gingen maar liefst 30 stichtingen en 25 bedrijven je voor en sloten met gesloten beurs voor een waarde van € 20.000 deals met elkaar. 43% projecten bij Haaksbergse stichtingen en verenigingen zijn gerealiseerd. Haaksbergse bedrijven hebben dit mogelijk gemaakt door deze deze stichtingen en verenigingen een warm hart toe te dragen.

Volg de Haaksbergse Uitdaging op Facebook.

• Beursvloer Haaksbergen | Verschoven naar 8/11

CLV Gebouw, Haaksbergen