Haackey Shoot-out Kampioenschappen

Op zondag 8 april organiseert HHC Haackey voor de 4e keer het Olympia Shoot-out Clubkampioenschap voor de A t/m D jeugd. De gelegenheid om je te bekwamen in shoot-outs.

Wie weet ben jij straks wel de beste keeper of aanvaller. De winnaars krijgen naast de welverdiende eer, respect en fraaie prijs ook nog een automatische plaatsing voor het districts-kampioenschap.

Speel je in een Haackey elftal(A-D) en ben je op medio juni 2018 nog geen 17 jaar? Dan kun je tot en met vrijdag 31 maart inschrijven via shootout@haackey.nl

Twee jongens, twee meisjes, één keeper en één keepster kunnen zich plaatsen voor het districtskampioenschap. Hier kunnen jullie strijden om een plek bij de NK Shoot out finaledag. Meer informatie hierover is op de website van de KNHB te vinden. Heb je nog vragen over het shoot-out clubkampioenschap mail dan naar shootout@haackey.nl.

Tijdens en na afloop van het Olympia shoot-out clubkampioenschap worden ook nog enkele thuiswedstrijden gespeeld.

Haackey

Scholtenhagenweg 40, 7481 VP