Najaarsstoomdag

kenmerken: Cultuur Kinderen Evenement
locatie
Museum Buurtspoorweg
online
Officiële website

Najaarsstoomdag

Najaarsstoomdag bij de Museum Buurtspoorweg, samen met oude voertuigendag in Boekelo. Alle treinen rijden in een uitgebreide dienstregeling. In de hal van Boekelo heel veel modelbanen. Op het terrein in Haaksbergen diverse ministoomtreinen, stoomwalsen en verschillende oude vrachtwagens.

Na het geweldige succes van de vorige editie zet Museum Buurtspoorweg wederom hoog in! Vijf stoomlocomotieven, een railbus, en verschillende diesellocomotieven zullen de uitgebreide treindienst verzorgen.

Oude Voertuigendag

In Boekelo vindt de jaarlijkse Oude Voertuigendag plaats, een geweldige combinatie met een stoomtreinreis. In de museumloods in Boekelo staan de meest uiteenlopende modelbanen opgesteld.

Stoom en techniek

Haaksbergen is het centrum van stoom. Locomotieven, walsen, tracktoren, er is van alles te zien op stoomgebied. Natuurlijk kun je ook weer een ritje maken met de mini stoomtrein!

Nog meer in Haaksbergen

Deze dag zijn alle winkels in het centrum van Haaksbergen van 12.00-17.00 uur geopend en is er op de Markt een Najaarsmarkt met nieuwe als tweedehands hebbedingetjes en curiosa. Natuurlijk is het ook goed vertoeven bij de Haaksbergse Horeca.

Komt je ook? Het wordt een geweldige dag bij Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen natuurlijk!

Wanneer

  • Najaarsstoomdag

    -
    Museum Buurtspoorweg

Locatie

Adresgegevens