Fotobiënnale Haaksbergen

Centrum Haaksbergen
Officiële website

Fotobiënnale Haaksbergen

Ruim 200 opmerkelijke foto’s op ongewone locaties en geprint op bijzondere materialen. Laat je van eind mei tot en met oktober verrassen door deze indrukwekkende foto expositie in het dorpshart.

Dorpshart

Na twee succesvolle edities in het buitengebied, slingert de route van de derde Fotobiënnale Haaksbergen door het dorpshart; door de Spoorstraat, van de Markt naar Museum Buurtspoorweg en terug. Bij de vijver achter het gemeentehuis hangen foto’s van de maandelijkse clubwedstrijd. Rond de Pancratiuskerk is het thema ‘straatfotografie’. Onderweg tref je: motorkappen aan leilindes met prints van dieren, portretgalerijen en voor kinderen draaiende fotokubussen en een fotohinkelspel. Langs de hekken bij Museum Buurtspoorweg is een publieksgalerij van foto’s die door fotoliefhebbers zijn ingezonden. Ook zijn foto’s afgedrukt op tafels bij de horecabedrijven.

Routeflyers zijn verkrijgbaar bij Haaksbergen Promotie/VVV, Foto Vaarhorst en horecabedrijven in het centrum.

Gastenboek

Wat vond jij van de fotobiënnale? Laat het weten in het gastenboek op www.fotogroephaaksbergen.nl of via fgh@fotogroephaaksbergen.nl.

Fotogroep Haaksbergen

Met de Fotobiënnale wil Fotogroep Haaksbergen nadrukkelijker naar buiten treden en zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van fotografie als kunstuiting. De kiem is gelegd in 2014 tijdens de activiteiten rondom het 40 jarig jubileum. De buitenexpositie met foto’s in de prachtige natuurrijke omgeving van Haaksbergen, bleek een schot in de roos en dus voor herhaling vatbaar. Bijna alle leden van de Fotogroep Haaksbergen presenteren zich met eigen foto’s. Een aansprekend evenement: laagdrempelig en inspirerend voor de Haaksbergenaren, toeristen, recreanten en dagjesmensen die Haaksbergen aandoen.

• Fotobiënnale Haaksbergen

26 mei - 26 okt 2018