Cadeaukaarten

• VVV Cadeaukaart

Met de VVV cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar je kunt deze ook besteden bij attractieparken, wellness centra en musea. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen, maakt de VVV cadeaukaart bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen. Bepaal zelf de waarde van €5 tot €250.

De VVV Cadeaukaart kun je besteden op het moment dat het jou uitkomt, van winkel tot web! Het saldo hoef je niet in één keer te besteden, de VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig (zolang er saldo op de kaart staat) en de Cadeaukaart is veilig, vertrouw en heeft 100% saldogarantie.

• VVV Dinercheque

De VVV Dinercheque is de grootste en lekkerste restaurant-cadeaukaart van Nederland. Van knusse hap tot haute cuisine, altijd te besteden door heel Nederland bij 2.250 restaurants. Bepaal zelf de waarde van €10 tot €250. De dinercheque is 5 jaar geldig.

• VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is het allerleukste cadeau voor een overnachting én dagje weg in Nederland. Je kunt kiezen uit meer dan 2.500 accommodaties. Waar heb je zin in, een romantisch weekendje met z’n tweeën of juist een actieve midweek met het hele gezin? Bepaal zelf de waarde van €25 tot €150. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is 5 jaar geldig.

• Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon is als enige geldig bij ruim 150 bioscopen en filmtheaters van Nederland voor elke gewenste film. Op te waarderen tussen € 10 en € 150. Maak van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadaeu door deze leuk te verpakken in een filmblik.

• Podium Cadeaukaart

Met de Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert. Door meer dan 300 podia geaccepteerd. Bepaal zelf de waarde tussen € 10 en € 150. De Podium cadeaukaart is 3 jaar geldig.

• Fashioncheque

Fashioncheque is de meest fashionable cadeaucheque van Nederland. Het is de leukste manier om fashion cadeau te krijgen en cadeau te geven. Te besteden bij kleine en grote ketens in ieder segment en bij boetieks. Op te waarderen tussen € 10 en € 150 plus € 1,00 voor de verpakking. De Fashioncheque is geldig t/m 1 jaar na activatie.

• Bongo

Het belevingscadeau. Elke cadeaubon bevat een waaier aan belevenissen in de categoriën Weekendsjes Weg, Eten & Drinken, Welness, Actie & Avontuur, Luxueus Overnachten en Citytrips. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een Bongo voor. Belevenisarrangementen van € 20 - € 300. Bongo is 2 jaar geldig en na aankoop gratis om te ruilen naar een andere categorie.

• Nederlandse Boekenbon cadeaukaart

Geef ‘n meesterwerk cadeau! Of je nou van historie, romantiek, fantasie of spanning houdt, met een Boekenbon cadeaukaart heb je altijd een meesterwerk in handen. Op te waarderen tussen € 5 en € 250. De Nederlandse Boekenbon is 3 jaar geldig.

• BOL.com Cadeaukaart

Met deze cadeaukaart geef je niet één, maar miljoenen cadeaus. Op te waarderen tussen € 5 en € 150. De BOL.com Cadeaukaart is 3 jaar geldig.