Boerderij Appartementen 't Katreel

Vakantiewoningen & lodges

Kenmerken: Gezellig Rustig Huiselijk Zakelijk Natuur
Adres
Marktvelderweg 14, 7482PC Haaksbergen

Boerderij Appartementen 't Katreel

In het buitengebied van het Twentse Haaksbergen, op de grens met Gelderland en Duitsland, te midden van landerijen en groen vindt u deze prachtige nieuwe ruime vakantieappartementen.

De appartementen zijn modern en comfortabel ingericht. Allen hebben ze een eigen terras en een prachtig uitzicht over de weilanden. Ideaal om weer even helemaal tot rust te komen.

Boerderijappartementen

De compleet verbouwde boerderijschuur is nu een prachtig vakantieverblijf met 5 appartementen; drie 2-4 persoons en twee 6-10 persoons appartementen. Alle appartementen beschikken over een comfortabel zithoek, eethoek, keuken met vaatwasser en oven, badkamer en toilet. De badkamers van de twee grotere appartementen hebben ook een ligbad.

Buitenspeelplaats

De kleine gasten kunnen zich uitleven in de buitenspeelplaats met een schommel, glijbaan, zandbak, skelter, traptrekker en trampoline. Vanaf het terras heeft u zicht op de buitenspeelplaats.

Rondleiding op de boerderij

Voor een kijkje op de boerderij bent u van harte welkom. De eigenaren vertellen u graag over de boerderij, het ontstaan en de dagelijkse werkzaamheden; het melken van de koeien en het kalfjes voeren. Kinderen die het leuk vinden, kunnen een keertje meehelpen met het voeren van de kalfjes.

Meer weten of reserveren?

Genieten van rust en ruimte? U bent van harte welkom bij Boerderijappartementen ’t Katreel in het Twentse Haaksbergen. Meer informatie of een appartement reserveren neem contact op via Katreelvakantie.nl of T 074 3575313 of 06 30597941.

Openingstijden

De appartementen zijn het gehele jaar beschikbaar voor verhuur.


Contact

Adres
Marktvelderweg 14
7482PC Haaksbergen
Telefoon
074-3575313 / 0630597941
Online
www.hetkatreelvakantie.nl
E-mail
Facebook