Boerderijwinkel Erve Hanebulten

Winkelen

Kenmerken: Rustig Zakelijk Platteland Natuur
Adres
Beekweg 10, 7481RG Buurse

Boerderijwinkel Erve Hanebulten

In onze boerderijwinkel verkopen wij streekgebonden producten. Zoals eieren van eigen scharrelkippen, honingproducten van eigen bijenvolken en aardappelen van eigen bodem.

Ons boerenerf ligt aan de rand van natuurgebied het Witte Veen in Buurse. Een unieke plek midden in de natuur. Erve Hanebulten staat voor het echte Twentse leven in al haar puurheid.

Op en rond ons erf vindt u bijzondere fruitbomen en kleinfruit, zoals bessen, aardbeien, bramen en frambozen. Zomers vullen we de winkel aan met onbespoten groenten uit eigen moestuin. Verder vindt u in onze winkel eigengemaakte nestkastjes zoals een koolmeeskast, vlinderkast en een insecten hotel.

Achter onze winkel hebben we een ruimte voor bijeenkomsten en/of vergaderingen. De ruimte beschikt over een internet aansluiting en wifi. Combineer uw bijeenkomst eens met een prachtige wandeling door het Witte Veen.

Ook kunt u overnachten bij Erve Hanebulten. U verblijft dan in een boerderijappartement. De boerderijappartement is gebouwd in een eigentijdse boerenstijl die past bij het landschap. Meer informatie

Imker Frans Ter Huurne

Erve Hanebulten herbergt ook het depot van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging en doet tevens dienst als praktijkruimte voor de cursus 'Basiscursus Imkeren', die jaarlijks door 'De Heidebloem' wordt gegeven. Ook doet deze locatie dienst als koninginnenteeltstation en ziet u er her en der kleine bijenkastjes op het erf staan van waaruit de jonge koninginnen vertrekken voor een bruidsvlucht om bevrucht te worden.

Tip: geef een leuk Haaksbergen natuurlijk! streekpakket cadeau met honing van Imker Ter Huurne.

Contact

Adres
Beekweg 10
7481RG Buurse
Telefoon
053-5696652
Online
www.hanebulten.nl
E-mail