Golfclub Het Langeloo

Kenmerken: Actief Sportief
Hasseltweg 5, 7481VB Haaksbergen

Golfclub Het Langeloo

Het Langeloo is een prachtig aangelegde 9 holes par-3 baan in het Park Groot Scholtenhagen in Haaksbergen. Elk van de 9 holes heeft twee afslagplaatsen, waardoor er 18 holes lang een beroep wordt gedaan op de kwaliteiten van de speler.

De fraai ontworpen holes zijn zowel voor de beginnende als de gevorderde speler een genoegen om te spelen. Met lengtes varierend van 80 tot 150 meter is elke hole de aandacht van de speler waard. Met een totale lengte van ruim 2.000 meter is dit een ideale baan om te lopen. Voor 9 holes is ca. 1 uur nodig, voor de volledige 18 holes ca. 2 uur.

Clubleden hebben onbeperkt speelrecht. Greenfee-ers zijn van harte welkom!

Het Langeloo is een bij de NGF aangesloten baan met de C-status.

Golflessen

Bij Golfcenter "Het Langeloo" kunt u golflessen nemen. Klik hier voor meer informatie.

Junior Golf School

Jeugd (t/m 17 jaar) kan ook golfen bij Het Langeloo. Er is een programma om binnen het jaar het GVB (golfvaardigheidsbewijs) te halen. Met veel les, jeugdtoernooien en plezier op de baan!. Kosten per maand € 15,00. Klik hier voor meer informatie.

Voetgolf Twente

‘Where Golf meets Footgolf’.

Dit is iets helemaal nieuws. De golfer slaat af en probeert zijn bal in zo min mogelijk slagen in zijn hole te spelen. De voetballer doet hetzelfde met zijn bal die in de grotere hole moet. Beide holes liggen dicht bij elkaar. De beste score van het team wordt genoteerd op de scorekaart. Het beste team is na 18 holes bekend. Klik hier voor meer informatie.

Clubhuis

Voor een feestje is het clubhuis een gezellige locatie met alle ruimte voor uw eigen invulling van de party. Bepaal zelf de muziek, de hapjes en de aankleding die passen bij de sfeer die u wenst. Vergaderen is mogelijk voor groepen tot ca. 100 personen. Informeer naar de mogelijkheden via E info@hetlangeloo.nl of T 053 5722255.

Elke zaterdagmorgen van 10-12 uur is er gelegenheid geheel vrijblijvend kennis te maken met de golfsport en de golfvereniging Het Langeloo.

Hasseltweg 5
7481VB Haaksbergen
www.hetlangeloo.nl

Specials

FootGolf (individueel)

Speel onbeperkt FootGolf. Footgolf (je mag ook voetgolf zeggen) is dé nieuwe sport van 2015. Trap af en probeer de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te spelen.