Ontdek Windmolen de Korenbloem

Rondleiding

Ontdek Windmolen de Korenbloem

Windmolen de Korenbloem is in 1798 gebouwd als achtkantige stellingmolen met schuine schoren. Bij voldoende wind wordt er tijdens openingstijden graan gemalen. Ontdek deze molen nu door een rondleiding te boeken.

Bezoek met rondleiding (aanmelden*) U kunt een afspraak maken voor een rondleiding door deskundige vrijwilligers. De rondleiding duurt 30 tot 40 minuten en verschaft u veel achtergrondinformatie over de windmolen. U kunt deze rondleiding minimaal 14 dagen van tevoren aanvragen met behulp van onderstaand formulier. Voor de rondleiding wordt een bijdrage van € 25,- gevraagd. Deze kan bij uw bezoek worden afgerekend met de molenaar.

Groepsbezoek (aanmelden*) Indien u met een groep (8 personen of meer) Windmolen de Korenbloem wilt bezoeken vragen wij u zich op voorhand(tenminste 14 dagen van te voren)aan te melden zowel tijdens reguliere openingstijden als daarbuiten. Het aantal aanwezige vrijwilligers kan dan op uw bezoek aangepast worden waardoor u optimale aandacht en informatieverschaffing kunt verwachten. Voor scholen gelden aangepaste tarieven, deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Bezoek buiten reguliere openingstijden (aanmelden*) Buiten de reguliere openingstijden is een bezoek mogelijk op afspraak, hiervoor geldt naast de entreeheffing een toeslag van € 30,- per gezelschap. Voor bruidsparen die foto's willen maken bij de molen geldt een tarief van € 50,-.

Dit arrangement is ook te boeken in combinatie met o.a. een overnachting, lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.

Boeken en aanmelden Dit arrangement is te boeken bij VVV Haaksbergen.