Vakantie Doe Boek Haaksbergen

Kids & Familie

€ 5,50 per stuk

Vakantie Doe Boek Haaksbergen

Het Vakantie Doe Boek Haaksbergen is een interactieve toeristische gids voor families dat speciaal is gericht op kinderen van 8-16 jaar. Ontdek zelf aan de hand van zeven thema’s Haaksbergen!

Inspirerende kennismaking

Op een inspirerende manier maken kinderen en hun familie kennis met uitdagende activiteiten en bijzondere plekken in Haaksbergen. Het beleven van de natuur, de talrijke outdoor- en indoormogelijkheden, de historische treinen, de eeuwenoude watermolens, het educatieve waterpark, het kloppende dorpshart, de bijzondere overnachting accommodaties en de rijke cultuurhistorie zijn belangrijke items. Het kleurrijke Vakantie Doe Boek is interactief en bevat allerlei opdrachten, verhaaltjes, links, tips, apps en ideeën voor leuke uitstapjes. Kinderen kunnen hun eigen boek aanvullen met teksten, foto’s, knipsels etc. Het boek wordt verpakt in een luxe blik met allerlei teken- en knutselspullen, ansichtkaarten, kortingcoupons en stickervellen.

Presentatie bedrijven en organisaties

Ruim 35 bedrijven, stichtingen en verenigingen presenteren zich in het Vakantie Doe Boek. Op deze wijze is een heel bijzonder boek ontstaan voor een belangrijke recreatiedoelgroep: de kinderen. Tegelijkertijd legt het project een verbinding tussen verschillende soorten bedrijven en organisaties. Daarnaast sluit het aan bij regionale projecten in Twente, het landgoed van Nederland. Zo wordt een compleet beeld gegeven van het vrijetijdsaanbod in Haaksbergen en omgeving.

Verkrijgbaar bij de VVV

Het Vakantie Doe Boek Haaksbergen is voor € 5,50 verkrijgbaar bij VVV Haaksbergen en in de webwinkel.