Dorpswandeling door Haaksbergen

Rondleiding

€ 2,50 p.p.

Dorpswandeling door Haaksbergen

Ontdek de geschiedenis en dynamiek van Haaksbergen tijdens een dorpswandeling door de Ster in Twente. Al lopend door het dorp ontdekt u het culturele verleden van deze markeplaats.

Tijdens de rondgang, onder leiding van een gids van de Historische Kring Haaksbergen, proeft u het traditionele verleden maar ook het boeiende heden.

Historische verhalen over huizen, kerken, straten, beelden, etc. komen zeker aan de orde. Het is ook mogelijk een bezoek te brengen aan de particuliere begraafplaats aan de Spoorstraat. Deze is in het voorjaar van 2013 gerenoveerd en voorzien van een nieuwe muur. De dorpswandeling start bij het Historisch Centrum, Markt 3.

Meer informatie en boeken?

Deze dorpswandeling kunt u met een groep boeken. De kosten zijn € 2,50 p.p. Meer informatie en boeken kan via Wim Oltwater, T 053 4786530, M 06 22422377 of w.oltwater@kpnmail.nl.