Cultuurcafé WAK krijgt vervolg in een EventCafé


Cultuurcafé WAK krijgt vervolg in een EventCafé

‘Evenementen zetten Haaksbergen op de kaart’ was één van de invalshoeken van het Cultuurcafé tijdens de Week van de Amateurkunst.

Hoe kunnen we gezamenlijk evenementen nog meer gaan inzetten voor de positionering van Haaksbergen in de regio als een gemeente die zich kenmerkt als vitale, actieve en gezonde gemeente om te recreëren, wonen en ondernemen.

Uitgebreid is er door de aanwezigen van gedachten gewisseld over samenwerking, krachten bundelen, focussen, en coördinatie. Een inspirerende bijeenkomst die vervolg krijgt in een EventCafé. Een uurtje aan het einde van de werkdag in een open informele setting elkaar en elkaars organisaties beter leren kennen, ideeën en initiatieven uitwisselen en delen van kennis.

Het eerste EventCafé is maandag 9 juli a.s. van 16.30 tot 17.30 uur bij De Kornuiten (bovenzaal) en vanaf september iedere tweede maandag van de maand. Iedereen die geïnteresseerd en/of betrokken is bij de organisatie van Evenementen of wil bijdragen is welkom. Aanwezigheid wordt gewaardeerd.

‘De kracht komt uit de massa en het succes door het delen van ideeën met een open-mind.’

Het EventCafé is een initiatief van Haaksbergen Promotie en Gemeente Haaksbergen. Meer informatie via Chiel van der Scheer (), Linda ten Thije Boonkkamp () en Eléon de Haas ()

Wat : EventCafé Haaksbergen

Waar : bovenzaal De Kornuiten

Wanneer : maandag 9 juli 2018

Tijd : 16.30 - 17.30 uur

Nodig : enthousiasme, energie, ideeën en een open-mind

Frequentie : vanaf september iedere 2e maandag van de maand