Twents Genot Wijnen & Dranken gaat verhuizen naar het centrum van Haaksbergen


Twents Genot Wijnen & Dranken gaat verhuizen naar het centrum van Haaksbergen

Wijn- en drankenspeciaalzaak Twents Genot gaat per begin oktober verhuizen naar een nieuw winkelpand aan de Spoorstraat 14 in Haaksbergen.

Al ruim twintig jaar is de Slijterij/Wijnhandel aan de Eibergsestraat een begrip in Haaksbergen. In 2010 werd de zaak overgenomen door Lars Weernink en sindsdien is er veel veranderd. Na een flinke metamorfose van de winkel en uitbreiding van het assortiment werden, mede door de groeiende populariteit van internet, de afgelopen jaren meerdere webshops gelanceerd. Sinds 2 jaar runt Lars de zaak samen met zijn vrouw Anne en hebben ze de taken goed verdeeld. Anne heeft de dagelijkse leiding in de winkel en Lars is verantwoordelijk voor de drie webshops.

Aangezien uitbreiding van de winkel aan de Eibergsestraat niet mogelijk is heeft men tijdelijk een magazijn elders in Haaksbergen gehad waar de online bestellingen werden ingepakt. “Het werken op twee locaties is enorm tijdrovend en inefficiënt. Daarnaast willen wij het assortiment verder uitbreiden met nieuwe onderscheidende dranken om de klant nog beter van dienst te zijn. Door ruimtegebrek kan dit niet op de huidige locatie gerealiseerd worden, dus zijn we op zoek gegaan naar een ander pand. Door slim in te kopen kunnen wij in onze nieuwe winkel straks een enorm assortiment A-merken aanbieden voor lage prijzen”, aldus Lars Weernink.

Ook de kwaliteit van de wijnen, de juiste kennis, goede service en het adviseren van de klant staat bij Twents Genot nog steeds zeer hoog in het vaandel. Tevens zal het wijnassortiment op de nieuwe locatie flink worden uitgebreid. “Wijnen van hoogwaardige kwaliteit aanbieden voor een betaalbare prijs blijft het speerpunt van onze winkel. Dit willen wij verder uitbreiden met diverse dranken van deze streek, welke ook te proeven zijn in de winkel. Ook zullen we ruimere openingstijden hebben”, aldus Anne Weernink.

De komende tijd zullen ze bij Twents Genot druk zijn met de verbouwing en verhuizing naar het nieuwe winkelpand aan de Spoorstraat. In het huidige pand aan de Eibergsestraat zal men tot in ieder geval september nog geopend zijn.

Volg de ontwikkelingen op Facebook: Twents Genot Wijnen & Dranken

Verhuizing Twents Genot Wijnen & Dranken
Verhuizing Twents Genot Wijnen & Dranken