Prachtige Natuurijsmarathon in Haaksbergen Natuurlijk!

Haaksbergen is trots! Voor even het middelpunt van Nederland, met het organiseren van de Eerste Natuurijsmarathon.

Het was een schitterende avond met veel publiek, lekkere vrieskou en schaatsers die fanatiek streden om de winst van de eerste natuurijs marathon. Rixt Meijer was de snelste bij de vrouwen. Bij de mannen won Simon Schouten. Het publiek genoot in Haaksbergen.

Met meer dan tachtig vrijwilligers heeft IJSCH in een kort tijdsbestek een groots evenement neergezet op Sportpark Scholtenhagen. Complimenten IJSCH en alle vrijwilligers!

Nu hopen dat het ijs een paar dagen blijft liggen, zodat we allemaal ijspret kunnen beleven. Houdt voor het laatste nieuws hierover en de openingstijden de website van IJSCH in de gaten.