Nieuws


  1. Bij de Touristinfo/VVV is geen dag hetzelfde

    ‘Altijd wat te doen in Haaksbergen’. Met dat motto wil de Stichting Haaksbergen Promotie (SHP) ons dorp stevig op de kaart zetten. De Touristinfo/VVV vormt als het ware de winkel van de SHP. Een enthousiast vrijwilligersteam haalt alles uit de kast om inwoners en toeristen wegwijs te maken. Vanaf 20 februari zit de VVV op zijn nieuwe stek in het stationsgebouw van de MBS.


  2. Update 'Actieplan Centrum Haaksbergen'

    Maandagavond 9 juli is er bij Restaurant Het Hagen een informatiebijeenkomst over het verloop van het Actieplan Centrum. Het Actieplan - dat is opgesteld om het centrum te verbeteren - bundelt de krachten van gemeente, provincie en ondernemers. Verschillende werkgroepen pakken elk een ander aspect aan van het centrum. De werkgroepen presenteren deze avond wat er de afgelopen maanden is gedaan en nog op stapel staat.


  3. Recreatiekrant Twente (Zomereditie)

    Hoe je de tijd in Twente kunt nemen? Alle Twentse Tourist Info’s (VVV’s) hebben leuke tips voor je verzameld en gebundeld in de zomereditie van de Recreatiekrant Twente. Op pagina 11 de tips uit Haaksbergen natuurlijk!