Restaurant Hotel Bij De Watermölle

Eten & Drinken

Kenmerken: Romantisch Bij het bos Aan het water Terras
Vandaag 10:00 - 23:00
Adres
Watermolenweg 3, 7481VL Haaksbergen

Restaurant Hotel Bij De Watermölle

Op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Haaksbergen, in een prachtig buitengebied, ligt Restaurant hotel Bi'j de Watermölle. Al meer dan 25 jaar een begrip in Haaksbergen en in 2015 bekroond door Michelin met een Bib Gourmand.

Bi'j de Watermölle heeft u veel te bieden. Of het nu gaat om lekker genieten op het terras met zicht op de Oostendorper Watermolen, een heerlijk diner, zowel zakelijk als privé of een overnachting in één van de 5 luxe suites. Voor zowel het restaurant als het hotel zijn er diverse arrangementen. Het is zelfs mogelijk te trouwen op misschien wel het mooiste plekje van Haaksbergen.

Restaurant

De open keuken vormt het hart van het restaurant. De keukenbrigade van het restaurant maakt alleen gebruik van de beste dagverse producten. Zo kunt u ieder jaargetijde genieten van alles wat de natuur ons te bieden heeft en bent u verzekerd van culinaire hoogstandjes.

Vanaf het mooie teakhouten terras heeft u zicht op de eeuwenoude Oostendorper Watermolen. Dit is de enige, nog in werking zijnde, dubbele watermolen in Nederland.

Zakenlunches, diner voor twee of juist voor een gezelschap, wij verzorgen het graag voor u. Ook voor diverse buffetten, brunches en high-tea bent u bij ons aan het juiste adres. Hebt u speciale wensen? Wij komen u daar graag in tegemoet. Neem gerust contact op via T 053 5729250 of info@watermolle.nl.

Menukaart

Arrangementen

Hotel

U overnacht in een voormalige paardenstal waar menig veulen is geboren. Deze stal is omgetoverd tot vijf sfeervolle en comfortabele suites waaronder een bruidssuite. Authentieke elementen zijn bewaard gebleven. Alle suites hebben een badkamer met bad, aparte douche en een goed gevulde minibar. De bruidssuite is voorzien van een whirlpool en een waterbed. Door middel van een ‘split level’ zijn zit- en slaapgedeelte van elkaar gescheiden.

De ligging in een bosrijke omgeving zorg ervoor dat u optimaal kunt onthaasten. 's Morgens zult u gewekt worden door fluitende vogels en het geluid van kabbelend water. Vervolgens kunt genieten van een goed verzorgd ontbijt aan tafel of bij u op de kamer.

Bij de Watermölle is een goede uitvalsbasis voor het maken van fiets- en wandeltochten door het prachtige Twentse landschap. Mocht u een balletje willen slaan dan kun u gebruik maken van Golfcenter het Langeloo dat zich op loopafstand van ons hotel bevindt.

Culinaire arrangementen

Seizoensarrangementen

Trouwen in stijl

Elkaar het jawoord geven in deze unieke, historische ambiance... Ook uw onvergetelijke trouwdag is mogelijk in het restaurant & hotel. Bij de Watermölle is namelijk ook 'huis der gemeente'. Informeer naar de mogelijkheden

VVV Cadeaubonnen

Hotel Restaurant Bij De Watermölle is tevens acceptant van de VVV cadeaubon en de VVV Dinercheque.

Openingstijden

maandag 10:00 - 23:00
dinsdag 10:00 - 23:00
woensdag 10:00 - 23:00
donderdag 10:00 - 23:00
vrijdag 10:00 - 23:00
zaterdag 10:00 - 23:00
zondag 10:00 - 23:00

Contact

Adres
Watermolenweg 3
7481VL Haaksbergen
Telefoon
053-5729250
Online
www.watermolle.nl
E-mail
SITE::TWITTER
Facebook

Specials

Trouwen Bij de Watermölle

Trouwen in ‘Huis der gemeente’ Bi’j de Watermölle betekent
zorgeloos genieten van uw trouwdag. In de prachtige omgeving
van de eeuwenoude Oostendorper watermolen is het mogelijk
elkaar het jawoord te geven.