ONK Motorcross

kenmerken: Sportief
Officiƫle website

ONK Motorcross

Het belooft een mooi en druk crossweekend te worden bij HAMC in St. Isidorushoeve op zaterdag 12 en zondag 23 oktober.

Het ONK is een wedstrijd waar de motorliefhebbers naar uitkijken en waar de kampioenen van 2019 worden gehuldigd. De verschillen in de tussenstanden zijn erg klein, dus garantie voor veel spektakel en spanning!

Trainingen & wedstrijden

Er wordt voor het kampioenschap gestreden bij de jeugd in de klassen 50cc, 65cc en 85cc. Daarnaast rijden de zwaardere motoren in de 125cc, 250cc en de 500cc. Alle trainingen en wedstrijden worden verdeeld over twee dagen, dus een heel weekend vol met spannende crosswedstrijden waar snelle mannen en vrouwen uit binnen- en buitenland voor de laatste punten strijden.

De trainingen beginnen op 09.00 uur en de wedstrijden om 11.30 uur. Parkeren achter het circuit op de weide aan de Weideweg. Entree is het hele weekend gratis!

Meer informatie

Alle informatie over het laatste ONK van dit seizoen is te vinden op www.hamc.nl.

• ONK Motorcross

• ONK Motorcross