Repair Café tuingereedschap

Gilde Haaksbergen
Officiële website

Repair Café tuingereedschap

In de maand maart verleent 't Gilde extra service op de zaterdag ochtend voor onderhoudsbeurten aan tuingereedschap.

Het is mogelijk om in de hobby-werkplaats van ’t Gilde aan de Industriestraat 51 een onderhoudsbeurt aan het handmatige tuingereedschap te geven. De aanwezige vrijwilligers zijn bereid van 9.00 tot 12.00 uur het tuingereedschap te slijpen, na te kijken en/of door te smeren. Op deze manier heb je het gereedschap, voordat de lente echt begonnen is, gebruiksklaar. 't Gilde wijst er wel op dat de handgrasmaaiers door het ontbreken van een speciale machine niet in onderhoud kunnen worden genomen. De onderhoudsbeurt aan het tuingereedschap is gratis, maar een gift is altijd welkom.

Afspraak

Mocht om welke reden het aangeboden gereedschap niet in onderhoud kunnen worden genomen, maak dan even een afspraak met één van de vrijwilligers voor een volgende keer.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Leo Veldhuis, coördinator van het repair café, telnr. 06-10829878.”

• Repair Café tuingereedschap

Gilde Haaksbergen