Mini cursus: Muziek op schoot

-
kenmerken: Kinderen Muziek
locatie
Kulturhus Haaksbergen | Kunstzaal Achterom, Haaksbergen

Mini cursus: Muziek op schoot

Een vrolijke cursus voor jonge kinderen met hun ouder. Tijdens de lessen van 3 kwartier wordt veel aandacht besteed aan samen zingen , luisteren naar en bewegen op muziek.

Met behulp van kleine instrumentjes en speelgoed wordt tegemoet gekomen aan de ontwikkeling van peuters van 1,5 tot 4 jaar. Ouder en kind komen samen naar de les. De ouders hoeven zeker niet aan hoge muzikale eisen te voldoen, maar er wordt wel verwacht dat ze actief mee doen, want samen plezier beleven aan muziek staat op de eerste plaats!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de groepen ingedeeld. Wanneer er 2 groepen gevormd kunnen worden is de indeling en tijd als volgt: om 9.15 u. van 1,5 tot 2,5 jaar en om 10.30 u. de kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Het kan ook zijn dat er (vanwege weinig aanmeldingen )gekozen wordt voor één samengestelde groep qua leeftijd; dan begint de les om 10.00 uur.

Docente Ingrid Schulten is bekend van Sing-ins, Muziekgeraas rond Sinterklaas en het Klein Duimpje-concert. Een cursus duurt 10weken.

Voor aanmelden en meer informatie mailen naar ingridskids@kpnmail.nl

Wanneer

  • Mini cursus: Muziek op schoot

    13 feb - 24 apr 2019
    • elke woensdag | - uur
    Kulturhus Haaksbergen | Kunstzaal Achterom, Haaksbergen

Locatie

Adresgegevens