Expositie: 'Honden . . . en nog eens Honden'

Een expositieruimte van beneden tot boven bomvol met uitsluitend afbeeldingen van HONDEN.

'Honden . . . en nog eens Honden'

'Ik heb deze expositie niet met een specifiek doel georganiseerd. Het leek me gewoon leuk om een expositieruimte van beneden tot boven bomvol te hangen met uitsluitend afbeeldingen van HONDEN. Te meer omdat 2018 het Chinese jaar van de HOND is tot en met februari 2019' Aldus Nell Annink, beeldend kunstenaar. Zij nam het initiatief om een expositie te organiseren met kunstwerken waarop honden zijn afgebeeld.

De uitnodiging verliep als volgt: kunstenaars die wel eens een HOND hebben afgebeeld in hun werk, zijn uitgenodigd om mee te doen aan deze bijzondere tentoonstelling. Liefst 26 kunstenaars hebben zich voor deze expositie aangemeld. In de technieken schilderen, aquarel, grafiek, plastiek, keramiek, fotografie, video en poëzie.

Officiële opening

De expositie zal worden geopend door Maarten Binnendijk en Quinta Bies met haar hond Snoes, op zondag 6 januari 2018 om 15.00 uur.

Openingstijden Expositie

De expositie is van 6 januari t/m 10 maart te bekijken op zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.30 uur, tijdens de pauzes van voorstellingen in het theater en op afspraak via T 053 573 0200 of info@kunstzaalachterom.nl.

Wanneer

  • 6 jan - 10 mrt 2019
    • elke zaterdag | - uur
    • elke zondag | - uur

Locatie

Kulturhus Haaksbergen | Kunstzaal Achterom

Adres
Sterrebosstraat 2, 7481DD Haaksbergen
Telefoon
053-5730250
E-mail
Website
www.kulturhushaaksbergen.nl