Serious Request LifeLine Haaksbergen

Kom in actie!

kenmerken: Muziek
prijzen
gratis
locatie
Haaksbergen

Serious Request LifeLine Haaksbergen

Kom in actie!

Woensdag 19 december 15.00 uur. De landelijke schijnwerpers zijn even op Haaksbergen gericht. 3FM dj's Mark en Rámon wandelen dan ons dorp binnen voor de goede-doelen-actie Serious Request.

De wandeltocht van de dj’s gaat voor een groot deel langs de spoorlijn van Boekelo naar Haaksbergen. En jij kunt mee met de stoomtrein om de dj’s aan te moedigen! Of kom naar het MBS-station en loop mee naar de Haaksbergse Markt, waar een feesttent geplaatst is.

De komst van de dj’s naar Haaksbergen moet een feestje worden! Met een enthousiast publiek om de radiomakers gastvrij te ontvangen. En natuurlijk met leuke acties, die geld opleveren voor de drie goede doelen waarvoor wordt ingezameld.

Rit met Navizence

De dj’s wandelen grotendeels langs de spoorlijn van de MBS Haaksbergen binnen. Vind je het leuk om ze bij de laatste kilometers aan te moedigen? Boek dan een rit met de stoomtrein Navizence. Er zijn 100 plekken beschikbaar en het geld voor de tickets (€12,50) gaat volledig naar Serious Request. Tickets via www.museumbuurtspoorweg.nl.

Wil je een stukje met Mark en Rámon mee wandelen? Dat kan ook. Zorg dan dat je rond 14.45 uur op het MBS-station staat. Dan zul je zien dat het de dj’s niet gemakkelijk wordt gemaakt. De laatste 100 meter bewegen ze zich namelijk voort met een ouderwetse pomplorry op het spoor. Als ze vervolgens zijn gearriveerd, loop je met hen mee richting de tent op de Markt.

Op de Markt

En ook op de Markt wordt het gezellig! Collega-dj’s zorgen voor een muziekje. Bezoekers kunnen er een drankje nuttigen en een versnapering voor het goede doel komt van De Kornuiten. Bovendien is dít de plek waar Haaksbergenaren hun cheques of ingezamelde geld kunnen aanbieden. Wil je zeker weten dat je actie aandacht krijgt? Meld je dan in ieder geval even aan via onder vermelding van ‘Serious Request’. Dan doet de organisatie haar best voor je.

Goede doelen

Het zou geweldig zijn wanneer Haaksbergen massaal in actie komt en geld inzamelt voor een van de drie goede doelen van Serious Request! Dat zijn bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en noodhulp bij oorlog en conflicten. Rond een uur of vijf vertrekken de dj’s om te eten en zich klaar te maken voor de nacht. Ze zoeken nog een adresje…

Meld je actie aan bij 3FM

Kom je in actie? Meld je actie dan aan op de site: www.3fm.nl/kominactie. Op deze site staan ook goede voorbeelden van acties. Als je een actie hebt aangemeld krijg je een persoonlijke actiepagina, promomateriaal, tips en tricks om jouw actie tot een succes te maken en mensen kunnen direct doneren aan jouw actie! Mogen de dj’s wel een nachtje bij jou slapen of aanschuiven voor een etentje? Aanmelden kan ook via deze site.

Meer informatie

Meer informatie over Serious Request: De Lifeline via www.npo3fm.nl/seriousrequest. Kijk voor meer informatie over de rit met de stoomtrein op www.museumbuurtspoorweg.nl.

Wanneer

  • Serious Request LifeLine Haaksbergen

    Haaksbergen
    gratis

Locatie

Adresgegevens

  • Haaksbergen