Pingelloop Haaksbergen

kenmerken: Sport & Spel
Atletiekvereniging Haaksbergen

Pingelloop Haaksbergen

Recreatieve bosloop met een licht crosskarakter. Lekker actief bezig zijn en genieten van de prachtige natuur in Het Lankheet.

Tijdregistratie

De loop is zonder wedstrijdelement. Maar omdat het leuk is om te zien wat jouw tijd op jouw afstand is, is er een tijdregistratie. De tijden vind je na afloop op www.pingelloop.macbran.nl

Afstanden en starttijden (volwassenen)

• Afstanden: 5,6 km, 8,4 km en 11,2 km.

• Starttijden: 10.30 uur | startnummer ophalen kan tussen 9.30 en 10.30 uur bij Boerderij 'De Pingel', lankheterweg 4. Auto's parkeren op parkeerplaat tegenover AVH. Vandaar is het ca. 1,4 km lopen naar 'De Pingel'.

Afstanden en starttijden (atletiekjeugd)

• 12.00 uur | 2,8 km | MA, JB, JC en MB

• 12.15 uur | 1,6 km | MC, JD en MD

• 12.25 uur | 0,7km | MpA, MpB en MpC

• 12.30 uur | 0,7km | JPA, JPB, JPC

Inschrijven en prijzen

Voorinschrijving: Jeugd € 3,00* | Recreanten € 5,00* | AVH-leden € 1,00*.

Na inschrijving: Jeugd € 3,50* | Recreanten € 5,50* | AVH-leden € 1,50*.

Inschrijven kan online via www.pingelloop.macbran.nl. Na inschrijven kan tussen 9.00 en 10.00 uur in de kantine van AVH.

(*) € 1,00 per deelnemer wordt afgedragen aan Landgoed Het Lankheet. De Pingelloop past het natuurzorgsysteem 'S(up)port for nature' toe om er voor te zorgen dat het evenement veilig is, zo min mogelijk schade aan de bodem en de natuur teweegbrengt en zo min mogelijk overlast veroorzaakt voor bezoekers en omwonenden

(Sinds dit jaar is de Pingelloop geen onderdeel meer van de Twentsecross-competitie.)

• Pingelloop Haaksbergen

Atletiekvereniging Haaksbergen