Open Dag Kulturhus Haaksbergen 'nieuwe stijl'

gratis
Theater De Kappen, Haaksbergen

Open Dag Kulturhus Haaksbergen 'nieuwe stijl'

De deuren van Kulturhus-nieuwe-stijl zijn op maandag 3 september open gegaan en iedereen is van harte welkom om het resultaat van de verbouwing te komen bekijken. De officiële opening volgt later maar op zaterdag 15 september viert het Kulturhus de heropening al wel.

Programma (onder voorbehoud)

10.00-17.00 uur | Info over alle cursussen & workshops

Medewerkers en docenten zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Ook aanwezig zijn creatief docent Jeanette van Embden-Poot van Het Schildersatelier en Muziek op Schoot-docente Ingrid Schulten.

10.00-15.00 uur | Surinaamse kokerij

Indra Janki, ‘Madame Jeanette, koken met een dame uit Suriname’ is aanwezig ter promotie van de Surinaamse Kookworkshops. Ze is aan het koken/bakken in onze keuken en bezoekers kunnen tegen een klein bedrag een bordje eten proeven of een Surinaams broodje eten.

12.00-17.00 uur | Kijkje achter de schermen in het theater

De voorbereiding voor Thank You For The Music zijn in volle gang. Een uniek kijkje achter de schermen van een theatervoorstelling.

14.00-16.00 uur | Muziekcaroussel PopScool

Leerlingen van PopScool zorgen voor muzikale omlijsting.

14.00-16.00 uur | Theaterschool Luna

Op diverse plekken treden leerlingen van Theaterschool Luna op.

Dit is slechts een deel van alle activiteiten. Kijk voor het totale programma van de Open Dag op www.kulturhushaaksbergen.nl.

Thank You For The Music

Na de Open Dag is het nog niet afgelopen. ’s Avonds gaat het feestje nog even verder met Thank You For The Music. Ben je liefhebben van muziektheater en musical? Dan mag je deze avond zeker niet missen. Zes muziektheatergroepen, Music All, Muziektheatergroep A Muse, Muziektheater Servus, Stichting Musical Producties Twente, Studio 65 en Theatergroep De Verstrooier brengen nummers uit komende voorstellingen en hoogtepunten uit het verleden. Meer over Thank You For The Music...

• Open Dag Kulturhus Haaksbergen 'nieuwe stijl'

Theater De Kappen, Haaksbergen