Belevenisavond Quantum Touch

kenmerken: Spiritualiteit Workshop & cursus
prijzen
gratis
locatie
Gemeentecentrum (naast de Maranathakerk)

Belevenisavond Quantum Touch

Life and Spirit organiseert op 20 september een bijzonder leerzame avond voor iedereen die graag wil weten wat Quantum Touch voor hem of haar kan betekenen.

Ervaar hoe krachtig deze healingtechniek de verbinding legt tussen lichaam en geest. Je hoeft er zelf niets voor te doen.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die graag wil weten wat Quantum Touch voor hem of haar kan betekenen.

  • Quantum Touch - de kracht om te helen - is een prachtige healingtechniek die ik als practitioner bij cliënten toe pas bij het behandelen van zowel lichamelijke als geestelijke klachten.
  • Het is een energetisch EHBO-koffertje dat je de rest van je leven kunt gebruiken en dat op elk gewenst moment inzetbaar is.
  • Quantum Touch is eenvoudig én is, door het volgen van de Workshop Quantum Touch Level 1, in slechts één weekend te leren. Daarna kun je Quantum Touch gebruiken voor jezelf, familie, vrienden, dieren, planten enz.

Voor degene die Quantum Touch practitioner wil worden maakt de workshop deel uit van het traject dat je dient te volgen om officieel als practitioner te worden geregistreerd.

De avond begint met een lezing van Wim Velthuis, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen. In de pauze staat er een kopje koffie of thee klaar. Tijdens het tweede deel van de avond kan degene die dat wenst een korte Quantum Touch behandeling ervaren. Tevens wordt er informatie gegeven over de Quantum Touch Level 1 Workshop die op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 in Enschede wordt gehouden.

Aanvang: 20.00 uur. De toegang is gratis.

Wanneer

  • Belevenisavond Quantum Touch

    Gemeentecentrum (naast de Maranathakerk)
    gratis

Locatie

Adresgegevens