JeVa Zomervakantiespelen

kenmerken: Kinderen Sport & Spel
Officiële website

JeVa Zomervakantiespelen

De JeugdVakantiespelen van Haaksbergen. Klimmen, klauteren, springen, knutselen. 1,5 week lang in Sporthal de Els.

Basisschoolkinderen kunnen 2x per dag 2 uur komen spelen, van 9.30-11.30 en van 13.30-15.30 uur. Er staat van alles klaar en er lopen veel vrijwilligers. Kinderen van 4 en 5 mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Woensdagochten 22 augustus is er geen JeVa.

Wat is er te doen?

• Klimklauterbaan
  • Schommels
  • Draaischommel
  • Grote schommels
  • Springkussen
  • Klimtoren
  • Touwzwaaien
  • Voetbal
  • Handvaardigheid
  • Spookhuis

Zomer Maakplaats (nieuw)

Speciale techniek workshop voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Nieuwe technieken staan centraal. De workshops worden gegeven in samenwerking met Tetem. Er zijn in totaal 5 workshops waar telkens 12 kinderen aan deel kunnen nemen. Deelname is gratis, op tijd opgeven is belangrijk! Dit kan via mail met daarin naam van de workshop en het tijdstip. Elk kind kan maximaal 1 workshop volgen.

Workshop Ozobot (Robots Programmeren) | donderdag 16 augustus | 9.15-11.15 of 13.30-15.30 uur | leeftijd 8-12 jaar.

Workshop 3D Pennen (tekenen in de lucht) | vrijdag 17 augustus | 9.15-11.15 of 13.30-15.30 uur | leeftijd 7-10 jaar.

Workshop iStopMotion (Filmpje maken) | dinsdag 21 augustus | 9.15-11.15 of 13.30-15.30 uur | leeftijd 8-12 jaar.

Vis Workshops

De visvereniging is de eerste week iedere ochtend aanwezig. Opgeven voor deze workshops kan via een inschrijfformulier dat vanaf de eerste JeVa dag te verkrijgen is bij de kassa. Ouders moeten toestemming geven voor deelname aan deze workshop.

JeVa got's Talent

Laat je talent zien tijdens de Jeva got's Talent midagen. Dit jaar geen finale maar alle deelnemende artiesten krijgen een oorkonde en medaille.

• JeVa Zomervakantiespelen

13 aug - 17 aug 2018