Clubvoetbaldagen HSC

kenmerken: Kinderen Sportief Sport & Spel
Officiële website

Clubvoetbaldagen HSC

3 dagen voetbal en plezier in je vakantie? Dit kan bij de clubvoetbaldagen HSC'21 op 17 t/m 19 juli.

HSC'21 is één van de ruim 60 KNVB-clubs die door Clubvoetbaldagen is geselecteerd om drie geweldige voetbaldagen voor voetballers (jongens en meiden) van 6 t/m 13 jaar te organiseren.

Train als een Engelse prof in je vakantie! In 2018 vormt het Engelse voetbal de basis voor het trainingsprogramma van Clubvoetbaldagen. Voel, beleef en train 3 dagen als een Engelse ster. Hoe komt het dat de clubs uit Manchester de beste van Europa zijn? Dat ga jij meemaken bij Clubvoetbaldagen.

Open inschrijving regio Haaksbergen

Alle football players (lid of geen lid) van 6 t/m 13 jaar kunnen aan dit bijzondere 3-daagse voetbalkamp meedoen. Je kunt dus al je vrienden uit de buurt of van school meenemen. Elke avond slaap je gewoon weer thuis. Je traint in een team van ± 12 spelers maar de supergave animatie doe je met alle trainingsgroepen samen. Inschrijven kan hier!

Scholtenhagenweg 29, 7481VN Haaksbergen