Open Zomeravond Bridgedrive

kenmerken: Sport & Spel
Zalencentrum De Oude Molen

Open Zomeravond Bridgedrive

Het door de Bridgeclub Haaksbergen georganiseerde wekelijkse bridgen gaat in de zomermaanden op de dinsdagavonden gewoon door met de z.g. open zomeravonddrives.

De bridgedrives beginnen op 22 mei en lopen door tot en met 28 augustus. De drives worden gepeeld in Zalencentrum “De Oude Molen” aan de Fazantstraat 35 in Haaksbergen.

Voor wie

Aan de zomeravonddrives kunnen zowel leden als niet-leden meedoen, maar ook vakantiegangers en toeristische passanten zijn welkom. De drives beginnen stipt om 19.45 uur. Ieder paar geeft zich op de speelavond vóór 19.15 uur bij de wedstrijdleiding in de zaal op of telefonisch/email bij de familie Heitkamp. tel.: 0650-504292, email: j.heitkamp@kpnmail.nl. Niet BCH-leden indien mogelijk graag opgave met NBB-lidnummer.

Kosten

De kosten om mee te doen zijn € 4,- per paar per avond, daarvoor krijgt u een goed geleide bridgeavond en zijn er enkele flessen uitstekende wijn te winnen.

Alle paren die minimaal zes dinsdagavonden hebben meegedaan aan deze zomeravonddrives, hebben het recht om op dinsdagavond op 28 augustus op uitnodiging mee te spelen om het “Haaksbergse Zomeravond-kampioenschap 2018”.

• Open Zomeravond Bridgedrive

22 mei - 28 aug 2018