Crossweekend HAMC

kenmerken: Sport & Spel

Crossweekend HAMC

Het belooft een mooi en druk crossweekend te worden bij HAMC in St. Isidorushoeve op zaterdag 7 en zondag 8 april.

7 april - UMX wedstrijden

Zaterdag 7 april beginnen de Uitwisselingswedstrijden met diverse klassen; 85cc, 125cc, 250cc, 500cc, dames/45+ en de quads. Inschrijven van 07.30 tot uiterlijk 08.30 uur en de training begint om 09.00 uur. Bij aanmelding voor 1 maart hoefde niet betaald te worden, dit jaar alleen inschrijfgeld van € 20 per wedstrijd, te voldoen aan de organisator op de dag van het evenement. Om aan een wedstrijd mee te kunnen doen moet je uiterlijk op de donderdag 5 april voor 19.00 uur zijn aangemeld.

8 april - Veteranen wedstrijden

Zondag 8 april is de dag voor liefhebbers van oude motoren. De veteranen rijden hun eerste wedstrijd van dit seizoen en we verwachten weer veel deelname en spektakel. Oudere, maar ook jonge enthousiaste rijders laten je genieten van motorfietsen uit vroegere jaren. De Twinshocks, Brommers en zijspannen zijn een genot om naar te kijken en te luisteren. De wedstrijden beginnen rond 12.00 uur.

Toeschouwers hebben gratis toegang en de kantine is open.

• Crossweekend HAMC

• Crossweekend HAMC