Frans van Schoonhoven & Chiahu Lee

Theater De Kappen, Haaksbergen

Frans van Schoonhoven & Chiahu Lee

Kunstkring-concert

Violist Frans van Schoonhoven en pianiste Chiahu Lee brengen samen een programma met composities uit de late 19e en begin 20e eeuw.

De kunstkring wil graag een podium bieden aan talent uit Twente, zoals de Enschedese violist Frans van Schoonhoven. Hij treedt op samen met de pianiste Chiahu Lee, multitalent uit Luxemburg. Chiahu is behalve pianiste ook ontwerpster en fotografe. De violist Frans van Schoonhoven is internationaal breed opgeleid en gaf al op zeer jonge leeftijd concerten, evenals pianiste Chiahu Lee.

Kaarten

Kaarten zijn te verkrijgen via www.dekappen.nl, T 053 5730250 of via de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) en een uur voorafgaand aan een voorstelling

• Frans van Schoonhoven & Chiahu Lee

Theater De Kappen, Haaksbergen