Koningsdag Haaksbergen

kenmerken: Kinderen Sport & Spel Muziek Evenement
prijzen
gratis
locatie
Centrum Haaksbergen

Koningsdag Haaksbergen

Kom Koningsdag vieren in Haaksbergen! In en rondom het dorp zijn volop gratis festiviteiten voor jong en oud.

Defilé Koningsdag

De dag gaat om 10.30 uur officieel van start op de Markt met een openingswoord door de burgemeester, het hijsen van de vlag en het Wilhelmus gespeeld door de Haaksbergse Harmonie.

Kinderspelen

Op de markt staan coole springkussens. Kom klauteren over een krokodil, springen in een jungle, geef gas op de bungee run of daag elkaar uit op de dubbel bounce off baan of tijdens het spijkerbroek hangen. Bedwing je als één van de eersten de krokodil, dan wacht er een lekkere verrassing (op=op). En er is nog meer leuks; stoepkrijten met een echte kunstenares (Heidi Horck), je laten schminken als een echte prinses of militair en Paul Wilderink is er met de ijskar. Je ouders zijn natuurlijk van harte welkom bij de horeca op Markt.

Koningsdag bij HAMC

Fan van motoren? Kom dan naar het motorcrossterrein in de Hoeve. Jeugd komt daar in actie en zelf een rondje rijden op een motor is mogelijk.

Toneel

Voor bassischoolkinderen van groep 1 t/m 5 speelt Toneelgroep Klim-op de gratis voorstelling ‘Toveren is een hele heksentoer’. De zeldzame regenboogbloem van de heksenzusjes Tatjanka en Ritwina is bijna 70 centimeter groot en klaar voor gebruik om…… Helaas verschijnt er dan iemand die ook interesse heeft in de bloem. Ticket voor de voorstelling en tijd zie achterzijde.

Hollands Glorie Festival

Hollands Glorie belooft weer een royale party te worden voor jong en oud met kinderactiviteiten, unieke lichtshow en optredens van John West en Helene Fischer Double.

GuitarRibs Festival

Liefhebbers van Blues kunnen hun hart ophalen op park Groot Scholtenhagen. Live Blues, BBQ, kindervermaak en meer in Park Scholtenhagen.

Oranjeloop

Doe samen met je vriendjes en vriendinnetjes mee. Runs vanaf 15.00 uur. Vanaf 16.30 uur kunnen de ouders hun best doen in de ouderloop. Verder is er een springkussen en ijskar. Deelname € 2,50, inschrijven op de atletiekbaan.

Wanneer

  • Koningsdag Haaksbergen

    Centrum Haaksbergen
    gratis

Programma

Locatie

Adresgegevens