Mijlenloop Haaksbergen: Flexwerf Bedrijvenloop

Centrum Haaksbergen, Haaksbergen

Mijlenloop Haaksbergen: Flexwerf Bedrijvenloop

Samen met je collega's meedoen aan de Mijlenloop Haaksbergen? Dat kan aan de Flexwerf Bedrijvenloop op de 5 of 10 EM.

Een team bestat uit maximaal 5 lopers en strijd voor de unieke wisselbokaal 'Het Snelste Bedrijf in Haaksbergen'. Inschrijven kan online.

Inschrijven Flexwerf Bedrijvenloop

Gratis Bedrijven hardloopclinic

Speciaal voor bedrijven organiseert Atletiek Vereniging Haaksbergen hardloopclinics. Drie maal kan er gratis meegedaan worden aan clinics voor zowel startende als meer ervaren hardlopers.

De clinics duren circa 1½ uur en staan onder leiding van een ervaren trainer van de Atletiekvereniging. Na afloop van elke clinic staat de koffie klaar voor de deelnemers.

Deelname aan de clinics is gratis en geheel vrijblijvend. Gelet op de planning dragen ze wél bij aan een goede voorbereiding van de teams op de Flexwerf Bedrijvenloop tijdens de Haaksbergse Engelse Mijlenloop op 25 maart 2018.

Data hardloopclinics en opgave

Data: woensdagavond 14 en 18 februari en 14 maart

Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

Inschrijven: via of op de eerste clinic op woensdag 14 februari

Minimum leeftijd 5 EM 13 jaar en 10 EM 16 jaar.

• Mijlenloop Haaksbergen: Flexwerf Bedrijvenloop

Centrum Haaksbergen, Haaksbergen