Jubileum bridgedrive

kenmerken: Sport & Spel
prijzen
gratis - € 10,00
locatie
Zalencentrum 'De oude Molen', Haaksbergen

Jubileum bridgedrive

De Jubileum bridgedrive is een grote besloten jubileumdrive over 36 spellen, voor maximaal 88 paren, in het kader van het 50-jarig bestaan van de Bridgeclub Haaksbergen.

50 jaar Bridgeclub Haaksbergen

Het was in het najaar van 1967 dat een aantal enthousiaste bridgers bij het voormalige Haaksbergse hotel Kamp besloten een echte bridgeclub te gaan starten. Voorjaar 1968 werd de Bridgeclub Haaksbergen officieel notarieel opgericht en aangemeld bij de Nederlandse Bridgebond (NBB). Met de nodige omzwervingen via het voormalige restaurant “Het Hogeland”, later Morssinkhof, aan de Eibergsestraat, kwam de bridgeclub in 2006 terecht op haar huidige locatie bij zalencentrum “De Oude Molen” aan de Fazantstraat. Op die locatie wordt thans tweemaal per week, op de maandagmiddag en de dinsdagavond, competitiebridge gespeeld door de meer dan 100 leden tellende Bridgeclub Haaksbergen. Thans in 2018 bestaat de Bridgeclub Haaksbergen 50 jaar; een jubileum dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan voor bridgend Haaksbergen.

Jubileum Bridgedrive

De jubileumdrive, o.l.v. wedstrijdleider Hans Heitkamp, staat open voor alle leden van de Bridgeclub Haaksbergen, de oud-leden (voor zover bekend) en alle binnen de gemeente Haaksbergen woonachtige bridgers.

Inschrijven

De inschrijving per paar, staat open op emailadres: j.heitkamp@kpnmail.nl. Niet-leden, met wel een NBB-lidnummer, worden verzocht dit bij aanmelding door te geven. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vol is vol! Betaling van de lunchbijdrage (voor niet-leden) op IBAN: NL97INGB0005043050 t.n.v. Bridgeclub Haaksbergen, o.v.v. de namen van de deelnemers.

Wanneer

  • Jubileum bridgedrive

    Zalencentrum 'De oude Molen', Haaksbergen
    gratis - € 10,00

Locatie

Adresgegevens